Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Reacties

 1. Vera Pereira zegt:

  Per toeval reden wij bij de Zegelskoel langs en wat bleek er was een studio vrij. Vanwege voorspelling van minder goed weer besloten wij de tent in te ruilen voor de studio. Dit bleek een goede keuze. Prima ruimte, schoon en met alles wat je nodig hebt. Wat ons ook opviel was de hartelijkheid van Cindy als gastvrouw, leuke gesprekken gevoerd en je kon heel makkelijk zo even iets vragen. Ook leuk dat er je er een drankje/hapje kunt doen. Dank nogmaals Cindy!!

  Groetjes, Vera en Reineke

  Groeten Vera&Reineke uit Groningen

 2. Wilma en Gerrit Bronsveld zegt:

  Net terug van een weekje “De zegelskoël”. Wat een prachtig plekje in een heel rustige omgeving. Het appartement was leuk, gezellig ingericht schoon en prima bedden, de gastvrouw Cindy was heel aardig en gastvrij. Ook het grote erf was keurig onderhouden en het terras was hoewel groot toch heel knus ingericht.
  Heijenrath vormt een goede uitvalsbasis voor leuke wandel en fietstochten.

 3. Marga van Eck zegt:

  Na veel files een hartelijk ontvangst op vrijdag 30 juni. Appartement beneden was erg mooi, goede bedden en schoon.
  De omgeving is perfect voor fietsen en wandelen. Veel mooie uitzichten en gevarieerde routes. Ik heb veel gewandeld via de aangegeven routes op de parkeerplaats en de gedownloade routes ( Trage Tocht Slenaken). Gert heeft lussen van Amstel Gold gefietst en tocht door Belgie en weer via Loorberg terug. Er is nog zo veel te fiesten en te wandelen dat we zeker nog eens terug komen.
  De laatste dag 7 juli zijn we nog naar Val Dieu geweest , naar de Abdij, de brouwerij en tuinen. Ook zeker de moeite waard. Na de lunch toch maar naar huis. Misschien tot volgend jaar.
  Groeten van Gert en Marga

 4. Van zondag 4 juni tot 11 juni genoten van een mooie vakantie in een leuk appartement. Gastvrij welkom in een uniek heuvellandschap. De weg oversteken en je bent in het Stiltegebied.
  Een absolute aanrader!

  Hartelijke groet
  Peter & Kasia

 5. Klaas & Karin zegt:

  Van donderdag 18 mei t/m maandag 22 mei hebben we genoten van jullie appartement. We werden gastvrij onthaald met een drankje en konden daarna in alle rust genieten van onze vakantie. Het appartement was ruim, netjes, schoon met een prima keuken en een fantastisch uitzicht over het Limburgse landschap. De boxspring bedden sliepen heerlijk. We zijn helemaal tot rust gekomen en komen zeker nog eens terug.
  Groetnis uit Fryslân, Klaas & Karin Grondsma

  Nogmaals onze dank!

  Groet,
  Klaas & Karin

Geef uw mening

*

4 × vijf =