Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Reacties

 1. Joyce en Joost zegt:

  We kwamen voor een paar dagen, maar zijn uiteindelijk een volle week gebleven. Ons appartementje boven was brandschoon, en we zijn daar heel kritisch op!. Onze beide katten mochten mee en hadden ruimte genoeg om enthousiast de trap op en af te rennen. De badkamer was super modern, het beddegoed eerste klas en het keukentje had alles wat we nodig konden hebben. Cindy, en haar familie, waren (en zijn!) allerliefst en geen moeite was te veel. Wij kijken al uit naar ons volgende verblijf. Waardering? Een tien!

 2. Ed en Jacqueline zegt:

  We hebben een prachtig lang weekend beleefd bij de Zegelskoël. Het appartement was compleet, schoon en keurig netjes ingericht. Bovendien hadden we een mooi, ruim en zonnig buitenterras. We zijn zeer vriendelijk ontvangen door Cindy en komen zeker nog eens terug!

 3. ik was er toevallig. heb er soep tosti Hawaï en ijssorbed kersen gegeten.
  en flesje ijsthee. zonder de bubbels. het merk ken ik niet. ik kom niet uit Limburg.
  misschien was het merk daarom onbekend bij mijn. maar wel lekker. zo lekker dat ik later nog een bestelde.
  aardig mensen.

 4. Monique zegt:

  Was echt zo leuk daar.De bediening was ook super het deed me zo goed. Ze staan gelijk voor je klaar
  De omgeving is daar ook zo mooi dat doe ik zezeker nog een keer over maar dan met de fiets

 5. Hans,Barbara en Saartje zegt:

  Afgelopen 2 weken te gast geweest in een appartement van De Zegelskoel. En als gast wordt je hier ZEKER behandeld! Was een zeer aangenaam verblijf. Ook onze hond Saartje is hier heel welkom. Appartement zeer compleet en prima bedden. Ook de tuin is mooi en heel goed onderhouden, men werkt er hier allemaal heel hard aan. Een échte aanrader, het brengt heerlijke rust! Wij komen in ieder geval weer hier terug. Groeten van Hans en Barbara en een poot van Saartje.

Geef uw mening

*

veertien − zeven =