Omgeving

de zegelskoel omgevingDoor zijn unieke ligging op een van de hoogste heuvels van Heijenrath,aan de rand van een flora en faunarijk bos, heeft het een geheel eigen charme.Tevens het beginpunt van diverse wandelroutes door het bos.Even heerlijk tot rust komen en ontspannen,wandelen,fietsen door het heuvelland of een bezoek aan Thermea 2000,mondo Verde of snowworld dat kan. Limburg heeft nog dat Bourgondische,vele café’s,terrasjes,markten en goede restaurants.Een land van gastvrije mensen,die nog genieten van het goede des levens en die dat graag met anderen willen delen.

 

Heijenrath ligt 2km van Slenaken en 3km van Epen vandaan. Als meest zuidelijke provincie van Nederland ligt Limburg vlakbij imposante natuurgebieden zoals de Eifel, de ardennen en interessante steden zoals Luik of Aken. Slenaken,vlakbij het eeuwenoude Maastricht, is een van de charmantste dorpjes in het heuvelland. Tevens is Slenaken gekozen voor het”groenste dorp van Limburg”.
Reizen met het openbaar vervoer gaat prima de bushalte is op 400m afstand van de accommodatie. Als u met de trein naar Maastricht reist kunt u op het station buslijn 57 richting Gulpen via Epen pakken.